english  česky 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: Rob Towne
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Letní škola slovanských studií 2024

Máte zájem o český jazyk a zdokonalení češtiny v kombinaci s hlubším poznáním kultury a historie ČR? Přihlaste se na letní školu slovanských studií. Letní školy slovanských studií při univerzitách v České republice nabízí intenzivní kurzy českého jazyka na léto 2024. Pro občany Spojeného království jsou k dispozici celkem 4 místa na filozofické fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích.

Kurzy v Českých Budějovicích budou probíhat od 11. srpna do 2. září 2024. Jsou určeny osoby starší 18 let - pro studenty, učitele, překladatele i ostatní, které pojí zájem o studium češtiny a slovanských jazyků, včetně jejich kultury, literatury a historie. Letní škola nenabízí pouze jazykové kurzy na různých úrovních, semináře o české literatuře, kultuře a historii, ale i zpestření v podobě volnočasových aktivit a návštěvy kulturních akcí!

Více informací o letní škole a o tom, jak se přihlásit, naleznete na stránce Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR 

Přihlášku s životopisem v českém nebo anglickém jazyce a kopií dokladu totožnosti (cestovní pas) mohou zájemci zaslat do 15. 3. 2024 na Velvyslanectví České republiky ve Velké Británii v Londýně.

Případně dotazy adresujte na adresu: press.london@embassy.mzv.cz